Er even tussenuit met familie of vrienden? We stellen je graag enkele leuke adresjes voor.


Villa veldzicht - foto 1


Villa Veldzicht

Vakantiehuis voor levensgenieters

Dit vijfsterren vakantiehuis Villa Veldzicht legt je helemaal in de watten. De vijf slaapkamers voor in totaal tien personen hebben allemaal hun eigen badkamer. Geniet van de kingsize Aupingbedden, de luxe badproducten, de zalige loungehoek en de grote leefkeuken met een ‘XL’ eettafel. Vanuit de zithoek kijk je uit over het groen en de velden van de Velpevallei waar het heerlijk wandelen en fietsen is. De slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping is toegankelijk voor andersvaliden. 

Solveldweg 9, 3384 Attenrode (Glabbeek)
(Google Maps)

hof ter Hoeven - foto 1

 

Hof ter Hoeven

Hagelandse rust

Deze gerestaureerde vierkantshoeve Hof ter Hoeven ligt helemaal verzonken in de rust en de natuur van het Hageland, aan het einde van een doodlopend straatje. De geschiedenis ervan gaat terug tot de vroege middeleeuwen. Het mooie vakantiehuisje op het erf van de hoeve is sfeervol ingericht met natuurlijke materialen en oog voor duurzaamheid. De wandel- en fietsknooppunten gidsen je door het mooie Zoutleeuw naar Provinciedomein Het Vinne. Ook je paard is welkom. 

Pottekaasstraat 7, 3440 Zoutleeuw (Zoutleeuw)
(Google Maps)   

Vakantiewoning Warandehof - foto 1


Vakantiewoning Warandehof

Hartelijke hoeve

Het leven zoals het is: de boerderij. De negentiende-eeuwse vierkantshoeve Warandehof in het glooiende Pajottenland is een actieve boerderij. Kinderen kunnen samen met boer Patrick de dieren verzorgen of een ponywandeling maken. In de zomer plons je in het zwembad. De vakantiewoning telt drie kamers, samen goed voor tien personen. Eén kamer is toegankelijk voor andersvaliden. Het Warandehof is ook een hoevehotel met zeven hotelkamers, dus ook met een heel grote groep kan je hier logeren. 

Warandestraat 34, 1755 Oetingen (Gooik)
(Google Maps)