MERKT U DAT ER IETS NIET KLOPT?

Dit is de officiële website Toerisme Vlaams-Brabant. Toerisme Vlaams-Brabant is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de informatie actueel en juist te houden. Merkt u dat er iets niet klopt? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar toerisme@vlaamsbrabant.be.
Fotografie: © Lander Loeckx, Kristel Van Loock, Bert Dekelver, Ivan Deleus, Steff Gilissen, www.straffestreek.be/Luk Collet, Herman Dierickx, Stefan Dewickere, Golazo, Marco Mertens, Luc Bohez, Palm Belgian Craft Brewers, Layla Aerts, Toerisme Vlaams-Brabant, Fietsvakanties in Vlaanderen/David Samyn, Clickshot Aarschot, Visit Leuven.

AUTEURSRECHTELIJKE BESCHERMING EN BRONVERMELDING

Alle teksten en illustraties op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. U kunt ze afdrukken voor privé-gebruik. Een bredere verspreiding kan enkel na toestemming van de provincie Vlaams-Brabant. U kunt citeren op voorwaarde dat u steeds verwijst naar de authentieke bron. De lay-out en de functionaliteit van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd.

PUBLICATIE VAN OFFICIËLE TEKSTEN

De publicatie van officiële teksten (bv. bestuursmemoriaal) heeft geen officieel karakter. Bij verschillen tussen de elektronische tekst en de gedrukte tekst prevaleert de gedrukte tekst, tenzij anders aangegeven.